Jatkosivu 10 hyvää syytä

 

1

Teemme asiat niin kuin on sovittu

Olemme toimineet alalla jo pitkään ja pääosin samalla porukalla. Asiakkaamme arvostavat tuttua henkilöstöämme sekä ahkeraa asennettamme. Meille on kunnia-asia, että työt tehdään niin kuin on sovittu ja asiakkaidemme prosessit toimivat häiriöittä.

2

Pidämme koneet käynnissä

Vahva ammattitaito on asiakkaillemme suurin syy valita Pajaservice kumppanikseen. Osaavissa käsissämme koneet tulevat nopeasti ja kerralla toimintakuntoon. Ennakoivat huoltotoimet vähentävät yllätyksiä pitäen asiakkaan koneet tehokkaasti tuotantokäytössä.
3

Avun saa nopeasti

Meille jokainen asiakas on tärkeä. Sen vuoksi reagoimme nopeasti ja joustavasti kiireellisiinkin tarpeisiin. Venymme kiperissä tilanteissa, jotta tuotantokatkokset jäävät mahdollisimman lyhyiksi.

4

Tyytyväiset asiakkaamme
ovat parhaat suosittelijamme

Kun homma toimii, kumppanuus kasvaa syväksi ja pitkäkestoiseksi. Asiakkaamme arvostavat osaamistamme ja luottavat meihin. Uskolliset ja tyytyväiset asiakkaamme tulevat useilta eri toimialoilta kertoen palvelumme ja osaamisemme tasosta.

5

Ratkaisemme ongelmanne kokonaisvaltaisesti

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelukokonaisuuden aina suunnittelusta ja valmistuksesta ylläpitoon, huoltoon ja korjaukseen. Monipuolinen kokemuksemme eri toimialoilta antaa meille valmiudet löytää toimivimmat ratkaisut myös erityistarpeisiin. Kun saat kaiken saman katon alta, hankinta on helppoa ja toteutuskin nopeampaa, kun koneen rakentaminen voidaan aloittaa jo suunnitteluvaiheen aikana.

6

Kone kuin kone, me huollamme ja korjaamme merkistä riippumatta

Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta osaamisemme monipuolisuudesta. Olipa koneen käyttötarkoitus tai merkki mikä tahansa, korjaamme sen hetkessä ja myös pidämme sen toimintakunnossa. Kaikki tämä helposti ja kustannustehokkaasti yhdeltä ja samalta kumppanilta.
7

Meillä on halu
oppia uusia asioita

Osaamisemme ja laitetuntemuksemme on poikkeuksellisen laaja, mutta aina välillä törmäämme myös meille vieraisiin koneisiin. Se ei ole meille ongelma, sillä Pajaservice on täynnä oppimishaluisia, uteliaita ja fiksuja työntekijöitä. Otamme selvää, opettelemme – ja hoidamme koneet kuntoon.


8

Verkostomme ja hankintaketjumme
ovat toimivia

Toimivat kumppaniverkostot ja luotettavat hankintaketjut ovat tämän päivän maailmassa edellytyksiä nopealle ja laadukkaalle palvelulle. Pajaservicessä olemme panostaneet tähän jo pitkään ja olemme rakentaneet hyvän tukiverkoston ympärillemme. Se on yksi korkean asiakastyytyväisyytemme salaisuuksista.


9

Kerralla kuntoon ja
koneet uudelleen käyntiin

Periaatteemme on, että työ tehdään aina huolella. Jos konetta avatessa havaitsemme muitakin kuin suunniteltuja huolto- tai korjaustarpeita, kerromme sen heti ja esitämme asiakkaan tuotannon kannalta parhaan ratkaisumallin. Näin varmistamme koneen hyvän toimintavarmuuden myös jatkossa, eikä uusia käyntejä tule turhaan.

10

Pidämme hyvää huolta omaisuudestanne

Konesiirtojen ja -kuljetusten yhteydessä hoidamme aina asiakkaiden laitteille vakuutuksen ikävien yllätysten varalta. Aina asiakkaammekaan eivät osaa tätä vaatia, vaikka kaikkien edun mukaista on, että riskit on huomioitu – kaiken varalta.

  
 

Asiakkaiden kertomaa


Referenssit